Interieur ontwerp in Spanje

Belgische interieur ontwerper in Zuid-Spanje

Heb je een tweede verblijf in het zuiden van Spanje? Maar heb je de tijd en de contacten niet om jouw eigendom tot in de puntjes te laten afwerken en in richten? Als Belgische interieurontwerper met de nodige ervaring in Zuid-Spanje help ik je daar graag bij!

Twee ‘musts’ om in de regio Zuid-Spanje interieurprojecten tot een goed einde te brengen: Spaans spreken en een goed netwerk hebben. En dat is bij mij het geval. Ik voerde aan de Costa del Sol al verschillende interieurprojecten uit voor Belgische klanten, zowel voor particulieren als voor makelaars. Daarvoor werk ik nauw samen met een lokale architect met een sterke technische achtergrond. Hij heeft bovendien een grondige kennis van de plaatselijke wetgeving en zorgt voor de nodige vergunningen en bouwaanvragen. Voor de uitvoering doe ik een beroep op vakmensen uit Spanje en/of België, afhankelijk van het project.

Alles start natuurlijk met een goed ontwerp, op basis van jouw wensen en budget. Om de look & feel en het plan voor te bereiden, te bespreken en te finetunen, kunnen we samenkomen in België of in Spanje zelf.

Samenwerking ter plaatse

Na goedkeuring van het ontwerp kan het project ter plaatse starten. Ik ken in de regio heel wat uitvoerders: van aannemers, loodgieters en elektriciens tot schrijnwerkers, schilders en decorateurs. Het zijn stuk voor stuk betrouwbare vaklui die op de hoogte zijn van de laatste technologieën en trends.

Bij de opstart van het project organiseer ik een werfvergadering met alle betrokken partijen. Daarna volg ik de werken elke dag op vanop afstand en uiteraard ga ik ook regelmatig ter plaatse. Jij hoeft dus géén tijd te spenderen aan communicatie en coördinatie. Ik ken trouwens ook de beste adresjes om kwalitatieve raamdecoratie en stijlvol meubilair te selecteren. Wil je jouw eigen meubels naar Zuid-Spanje verhuizen? Dan regel ik een transportdienst. Complete ontzorging, dat is mijn doel.

Ik maak van je tweede verblijf in Spanje een echte tweede thuis! En ik raad je trouwens ook graag wat adresjes aan om culinair te genieten ☺