Residentieel project Nazareth

Een nieuwe start. Dat was in het kort de opdracht van de huiseigenaar toen we gevraagd werden om voorstellen te maken voor de vernieuwing van het interieur. Op zich was er weinig mis met de leefruimtes van deze mooie, landelijke gezinswoning. Om de bewoner een groter thuisgevoel te geven was echter meer nodig dan een likje verf.

Er werd aan de indeling gesleuteld, zo verdween een raam om ruimte te bieden voor een meer centrale plaatsing van de haardwand, in combinatie met een maatkast die nu het hele muuroppervlak bestrijkt en zo de woonkamer nog ruimer laat ogen.

De wanden werden in lichte kleuren afgewerkt om het ruimtegevoel nog te versterken, warmte en sfeer werden bekomen door het toevoegen van een aantal doelgerichte accenten in warm oranje, aangepaste en dimbare verlichting, aangepaste raamdecoratie en een enkeldiep vloerkleed.

Met het gepaste meubilair maakten we dit plaatje compleet, zo kan onze blije huiseigenaar weer met volle teugen genieten van de gastvrijheid van zijn eigen woning

Heb jij plannen?
Ik spreek graag met je af voor een verkennend gesprek.