Businessloge - Belfius - RSCA

Soms krijgen we heel bijzondere opdrachten, zo ook in het geval van het herinrichten van de businessloge van StarFactory, een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het behartigen van de professionele belangen van topvoetballers.

Het management van StarFactory koos voor een opfrisbeurt van hun persoonlijke ontvangstruimte in het voetbalstadion van topclub RSC Anderlecht.

Uiteraard dienden een aantal voorwaarden te worden vervuld, zoals respect voor de Corporate Identity van de opdrachtgever, die zich vooral uit in de kleurstelling. Ook wilde men graag een gepaste slogan integreren in het geheel, dat vooral ruim en lichtrijk diende aan te voelen

Gelet op de eerder beperkte beschikbare ruimte in de loge is het erg belangrijk om bij de keuze van meubilair rekening te houden met de bewegingsruimte van de gasten. Om die reden kozen we o.m. voor een ovale eet- en vergadertafel, alsook bijpassende stoelen die een maximale bewegingsvrijheid gunnen aan de genodigden. De kleurstelling is volledig in lijn van de huisstijl van StarFactory en draagt bij aan een lichtrijk en dus ruim aanvoelend interieur.

De ruimte werd in helder wit geschilderd en ook de verlichting volgt diezelfde trend. Voor de vloerbekleding opteerden we voor een topkwaliteit laminaatparket, die voor een warme en klassevolle sfeer zorgt.

Onze partner Reflecta Graphics maakte het geheel af, door o.m. de bedrijfsslogan op een wand aan te brengen in reliëfletters, alsook de business seats te vorzien van het logo van StarFactory, wat een gepast cachet geeft aan het geheel

Businesslounge

In navolging van onze update van de businessloge van Belfius Wealth Management werden we gevraagd om ook de Belfius Lounge een nieuwe look te geven. Deze ruimte dient voor de ontvangst van klanten en relaties, voor en na de voetbalmatch. Een ideale ruimte ook voor een meet and great met de spelers.

Deze ontvangstruimte is in belangrijke mate gevormd rond de ingewerkte bar, waar de genodigden gezellig kunnen genieten van een drankje en met elkaar kunnen kennismaken.

de room divider met lamellen in naturel hout schept de juiste sfeer en geeft duidelijk het privaat karakter van de ruimte aan, zonder deze helemaal af te sluiten.

Om optimaal te voldoen aan de wensen van de klant werd ook hier het nodige maatwerk gerealiseerd, uitgevoerd in naturel hout, afgewisseld met witte tinten. Het donkere meubilair geeft het geheel een stijlvolle toets. Het dynamische logo van Belfius Wealth Management werd door onze partner Reflecta Graphics als het ware ‘versnipperd’  en op creatieve wijze en subtiel verwerkt in de wandbekleding. De nis in de zijwand werd voorzien van een passend rood kleuraccent voor de zitbekleding.
De lichtstudie gaf aan waar extra lichtaccenten dienden te worden aangebracht voor een heldere invulling van de hele ruimte, zonder hinderlijke schaduwen.

Heb jij plannen?
Ik spreek graag met je af voor een verkennend gesprek.